Badrumsrenovering i Gimo

Hitta hjälp med badrumsrenovering i Gimo - de bästa byggfirmorna och badrumsbutikerna du kan anlita för att få hjälp med badrumsrenovering i Gimo. Om du bor i eller i närheten av Gimo och funderar på att renovera ditt badrum hittar du här 0 olika byggföretag och badrumsbutiker som du kan kontakta för hjälp med badrumsrenovering i Gimo. Exempel på relaterade produkter och tjänster inom badrumsrenovering i Gimo inkluderar: tillbyggnad, ombyggnad, rörmokeri, tvättställ, dusch, badkar, badrumsinredning och toalett i Gimo.

Badrumsrenovering i Gimo

Här nedan syns får lista över byggfirmor, rörmokare och badrumsbutiker i Gimo som skulle kunna hjälpa dig med badrumsinredning.Kakel i Gimo

Då kakel är en stor del av badrumsrenovering i Gimo så hittar du säkert flera bra utvalda återförsäljare av kakel i Gimo från listan ovanför. Se till att kontakta flera olika återförsäljare av badrumskakel i Gimo för att få pris från flera olika leverantörer.

Badrumsrenovering fakta om Gimo

I Gimo finns som sagt 0 olika badrumsbutiker, rörmokare och byggföretag som arbetar med badrumsrenovering i Gimo. Om du vill veta mer om Gimo än saker relaterat till badrumsrenovering så hittar du nedan viss info om Gimo:

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

I Gimo hittade vi totalt 0 olika företag inom badrumsrenovering i Gimo att välja mellan när du behöver hjälp med tjänster och produkter som tillbyggnad, ombyggnad, rörmokeri, tvättställ, dusch, badkar, badrumsinredning och toalett i Gimo. Hittar du ingen lämplig inom badrumsrenovering från listan ovan att samarbete med när du ska renovera badrum i Gimo föreslår vi att du letar vidare efter andra företag i Uppsala.