Badrumsrenovering i Kalix

Hitta hjälp med badrumsrenovering i Kalix - de bästa byggfirmorna och badrumsbutikerna du kan anlita för att få hjälp med badrumsrenovering i Kalix. Om du bor i eller i närheten av Kalix och funderar på att renovera ditt badrum hittar du här 0 olika byggföretag och badrumsbutiker som du kan kontakta för hjälp med badrumsrenovering i Kalix. Exempel på relaterade produkter och tjänster inom badrumsrenovering i Kalix inkluderar: tillbyggnad, ombyggnad, rörmokeri, tvättställ, dusch, badkar, badrumsinredning och toalett i Kalix.

Badrumsrenovering i Kalix

Här nedan syns får lista över byggfirmor, rörmokare och badrumsbutiker i Kalix som skulle kunna hjälpa dig med badrumsinredning.Kakel i Kalix

Då kakel är en stor del av badrumsrenovering i Kalix så hittar du säkert flera bra utvalda återförsäljare av kakel i Kalix från listan ovanför. Se till att kontakta flera olika återförsäljare av badrumskakel i Kalix för att få pris från flera olika leverantörer.

Badrumsrenovering fakta om Kalix

I Kalix finns som sagt 0 olika badrumsbutiker, rörmokare och byggföretag som arbetar med badrumsrenovering i Kalix. Om du vill veta mer om Kalix än saker relaterat till badrumsrenovering så hittar du nedan viss info om Kalix:

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

I Kalix hittade vi totalt 0 olika företag inom badrumsrenovering i Kalix att välja mellan när du behöver hjälp med tjänster och produkter som tillbyggnad, ombyggnad, rörmokeri, tvättställ, dusch, badkar, badrumsinredning och toalett i Kalix. Hittar du ingen lämplig inom badrumsrenovering från listan ovan att samarbete med när du ska renovera badrum i Kalix föreslår vi att du letar vidare efter andra företag i Norrbotten.